En enklare IT-vardag!

Alfons IT, IT-Support

IT-Support

Behöver du IT-support? Då har du kommit rätt! Jag har sysslat med detta i många år  är bra på det.

Det finns få saker som är så irriterande som strul med datorer. Många lägger ner åtskilliga timmar på att försöka lösa problemen ( och ofta, tyvärr, utan att lyckas.) Samtidigt som irritationen växer och påverkar snart både jobb och fritid.

All den tiden hade företaget istället kunnat lägga på att göra affärer,  tjäna pengar och få nöjdare medarbetare.
Läs mer …

Alfons IT - WordPress hemsida

Wordpress hemsida

En hemsida är skyltfönstret mot kunden. Vilket intryck ger den? Går budskapet fram och är sidan lätt att använda?  Med den mängd information som väller in över oss är det viktigt att nå fram.

Alfons IT har hjälpt åtskilliga företag med deras hemsidor.

Mina hemsidor är effektiva och lätta att administrera, även för dig som inte är så van vid datorer. Och du blir inte beroende av någon särskild leverantör.
Läs mer …

VARFÖR ANLITA ALFONS IT?

IT-teknikern du förstår dig på!

Hur många gånger har du inte svurit inom dig när it-teknikern sätter igång med sina svårbegripliga facktermer och du begriper knappt hälften av vad som sägs?

Jag sätter en ära i att tala så att ni som kunder förstår. För mig handlar det om trovärdighet.

Jag gillar samarbete och är en duktig pedagog. Förklarar invecklade sammanhang så alla hänger med. Jag vill att varje möte ska vara givande för dig som kund.

Är jag och du som kund på samma våglängd kan du känna dig trygg med att inte behöva beställa eller betala för fler tjänster än vad som behövs.

Jag har arbetat med IT-support i över 25 år.